Iron Man

Iron ManIgår tittade jag på Iron Man för det var ett tag sedan sist och jag är en som mer än gärna ser om filmer, ibland för de är bra, ibland för de är underhållande och ibland för att jag inte riktigt kommer ihåg vad jag tycker om dem. En av anledningarna jag tittade på Iron man igen var att jag känner för att gå på bio och se Iron Man 3, vilket även betyder att jag ska se om Iron Man 2 inom en snar framtid (antagligen ikväll).

Robert Downey Jr är helt rätt för rollen som Tony Stark och jag gillar även honom i Sherlock Holmes–filmerna av Guy Ritchie. Välgjorda actionfilmer är alltid underhållande och jag gillar svulstiga filmer i den här genren, speciellt Marvel-filmerna.

Ha det bra!
/Linda

Iron Man
Yesterday I watched Iron Man because it was a while since I last saw it and I am one is more than happy to watch movies over and over again, sometimes because they are good, sometimes because they are entertaining and sometimes because I don’t really remember what I thought about them. One of the reasons I watched Iron Man again was that I feel like going to the cinema and watch Iron Man 3, which means I need to see Iron Man 2 again soon (probably tonight).

Robert Downey Jr is perfect as Tony Stark and I also like him in Guy Ritchie’s Sherlock Holmes films. Well-made action films are always entertaining and I like bombastic films in this genre, especially the Marvel films.

Take care!
/Linda