Filmer att se fram emot

Star Trek Into DarknessJag gillar att gå på bio och nu ser jag främst fram emot nästa Star Trek-film, Star Trek Into Darkness. Den första nya filmen (se inlägg här) gillade jag och i den här är Benedict Cumberbatch med så det kan ju inte bli sämre precis. Cumberbatch har jag gillat ett tag och efter jag såg BBC:s Sherlock älskar jag honom.

En annan film jag ser fram emot är naturligtvis The Hobbit: The Desolation of Smaug men den kommer ju inte ut förrän i december så det är ju ett tag kvar.

Nu har Niclas äntligen kommit hem efter ett halvår i utlandstjänst så inläggen kommer inte att vara så regelbundna ett tag…

Ta hand om er!
/Linda

Movies to look forward to
I love going to the cinema and right no I look forward to the next StarTrek film, Star Trek Into Darkness. The first new Star Trek film (see previous post here) I liked and this one stars Benedict Cumberbatch so it can’t possibly be bad. I have liked Cumberbatch a while and since I saw him in BBC’s Sherlock I love him.

Another film I look forward to is of course The Hobbit: The Desolation of Smaug but it won’t be out until December so that’s a while left.

Finally, Niclas has come home from six months abroad so the I will probably not post regularly for a while…

Take care!
/Linda