Jack the Giant Killer

Detta är en varning! Se inte Jack the Giant Killer (icke att förväxla med Jack the Giant Slayer). Detta var den absolut sämsta film jag sett. Ja, den slår till och med Cloverfield som skitfilm (ursäkta franskan som någon skulle sagt). Dåliga effekter, ännu sämre skådespelare och usel berättelse. Hur någon fått pengar för att göra en sån här dynga övergår mitt förstånd.

Nu när varningen är avklarad ska jag nog återgå till den sista rättningen av de sista nationella proven för min del. Snart är jag klar och jag kan börja fokusera på betyg och omdömen. Sommarledigheten känns långt borta, kanske inte i tid men i jobb.

Ta hand om er!
/Linda

This is a warning! Don’t watch Jack the Giant Killer (not to be confused with Jack the Giant Slayer). This is the by far worst film I have ever seen. Yes, it even beats Cloverfield as the shittiest movie ever (pardon my French as someone else would have said). Bad special effects, even worse actors and just a terrible story. How anyone got any money to make this film is beyond me.

Now when the warning is issued I think I should go back to the grading of the, for my part, last national tests. I’m finished soon and then I can start focusing on grades and such. It feels like my summer vacation is far away, maybe not in time but in work.

Take care!
/Linda