House – säsong 5

Jag har en plan… som Sickan skulle sagt. Det är samma plan som jag hade igår men eftersom annat kom ivägen blev det inte av. Planen är att krypa ner i soffan alternativt sängen och titta på House (säsong 5). Jag ska riktigt frossa i House-avsnitt, dricka kaffe och bara ta det lugnt. Niclas är inte hemma (han är på kurs i Uppsala) och det betyder att jag behöver inte ha dåligt samvete för att jag ignorerar honom.

Anledningen till att det inte blev av igår är att det ringde en hantverkare (igår!) som ville komma och tapetsera vår hall idag (!), vilket betydde att jag (ensam) skulle flytta undan alla möbler och andra pryttlar som fanns i hallen på nedre och övre våningen. Hur kul som helst… NOT! När sådant händer – att jag måste göra saker jag normalt inte gör hemma – känner jag mig glad och nöjd över att jag fixar det också. Det är inte raketforskning, jag vet, men ändå något jag normalt inte sysslar med och jag fixar det ändå… Hänger ni med? Anyway, känslan av att fixa saker själv är härlig! Jäklar vad jag upprepar mig…

Nu ska jag sluta pladdra!

Ha det bra och ta hand om er!
/Linda