Star Trek

Igår såg jag nyinspelningen av Star Trek. Jag har aldrig varit ett stort fan av den serien men som när det gäller mycket annat så har jag naturligtvis hängt med lite och vet vilka de olika karaktärerna och skådespelarna är. Därför var det lite kul att se en ny version med bra specialeffekter och duktiga skådespelare. Som alltid när tidsresor har något med handlingen att göra blir filmen rätt svår att återberätta så jag ska nog låta bli. Jag gillade den dock men hade jag inte vetat något om ursprunget hade den kanske inte varit lika kul. Niclas hade lite svårt att hänga med ibland vilket han skyllde på för lite förhandsinformation. Jag tyckte att filmen var sevärd och har definitivt sin plats i min filmsamling (som är ganska omfattande nu…).

Spocks frisyr vinner priset som årtusendets värsta, alla kategorier…

Lev väl!

/Linda